STS Franchise

Αποκτήστε τη δική σας startup επιχείρηση
με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο
και ελάχιστα λειτουργικά έξοδα!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα σε άτομα του περιβάλλοντός σας
που είναι σε αναζήτηση μίας αξιόλογης επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Η Smart Technical Solutions είναι μία αναπτυσσόμενη εμπορική και τεχνική εταιρεία, η οποία διαθέτει ένα πελατολόγιο που αποτελείται από περισσότερα από 10.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα (ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς). Καθημερινά δέχεται δεκάδες κλήσεις από όλη την Ελλάδα από νέους πελάτες που επισκέφθηκαν τον δικτυακό τόπο της καθώς αναζητούσαν στο διαδίκτυο λύσεις σε κάποιο τεχνικό πρόβλημά τους.

Για την καλύτερη αξιοποίηση αυτού του μεγάλου και καθημερινά διευρυνόμενου πελατολογίου, στο οποίο περιλαμβάνονται και πολλές βιομηχανίες και άλλες μεγάλες εταιρείες όλων των κλάδων, η εταιρεία έχει εφαρμόσει τη μέθοδο Franchise, χωρίς να απαιτεί κάποιο σημαντικό αρχικό κεφάλαιο από τους συνεργάτες της, ενώ παράλληλα τα λειτουργικά τους έξοδα είναι και αυτά πολύ μικρά.

Παρέχεται πλήρης και συστηματική εκπαίδευση των νέων συνεργατών, η οποία πραγματοποιείται στα γραφεία της εταιρείας στα Άνω Πατήσια. Ταυτόχρονα με την εκπαίδευση, η οποία στην ουσία δεν σταματάει ποτέ, οι συνεργάτες franchisees ξεκινούν άμεσα την εξυπηρέτηση πελατών, ώστε να έχουν από τον πρώτο κιόλας μήνα ένα εισόδημα, το οποίο μήνα με το μήνα αυξάνεται και μπορεί να φτάσει σε σημαντικά ποσά.

Σημαντικό βοήθημα για τους συνεργάτες είναι το έτοιμο πελατολόγιο, χάρη στο οποίο δεν χρειάζεται να αναζητούν διαρκώς νέες γνωριμίες. Αυτή είναι μία μεγάλη ευκολία, που δεν παρέχεται συνήθως στους πωλητές των εταιρειών.

Οι συνεργάτες γίνονται στην ουσία συνεταίροι της εταιρείας, ο καθένας στον τομέα που θα αναλάβει. Πιστεύουμε ότι αυτός ο τρόπος ανάπτυξης είναι για μία εταιρεία ο ιδανικός στις δύσκολες σημερινές συνθήκες της αγοράς, σε αντίθεση με την υπαλληλική σχέση, που δεν προσφέρει πλέον καμία προοπτική, ούτε για τις εταιρείες ούτε για τους συνεργάτες τους.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι:

“Αν το κεφάλαιό σας δεν είναι τα χρήματα αλλά η φιλομάθεια, η εργατικότητα, η αγάπη για τα τεχνικά θέματα, η καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους, η μεθοδικότητα, η καλή γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και η φιλοδοξία για οικονομική επιτυχία χωρίς ρίσκο, τότε το Franchise της Smart Technical Solutions είναι για εσάς η ιδανική επαγγελματική απασχόληση.”

Συγκεκριμένα, ζητούνται ανεξάρτητοι συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα για την:

  • Εξυπηρέτηση πολλών ζητήσεων που λαμβάνουμε καθημερινά από νέους πελάτες μέσω του www.sts.gr,
  • Ενημέρωση παλαιών πελατών για νέες οικολογικές τεχνικές λύσεις που εξοικονομούν χρόνο και χρήματα,
  • Δημιουργία νέου πελατολογίου με συγκεκριμένες τεχνικές προτάσεις προς επιλεγμένους κλάδους αγοράς.

Αυτή η πρόταση συνεργασίας απευθύνεται σε:

  • Άνεργους ή Υποαπασχολούμενους με τεχνικό υπόβαθρο ή προϋπηρεσία στις πωλήσεις,
  • Ελεύθερους Επαγγελματίες, τεχνίτες και μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων,
  • Επιχειρηματίες και Πωλητές με καλή γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • και σε όποιον άλλο πιστεύει ότι διαθέτει τις προϋποθέσεις για μία επιτυχή πορεία σε αυτό το αντικείμενο.

Αναλυτική παρουσίαση σχετικά με:

  • τα πλεονεκτήματα αυτής της πρότασης,
  • τις προϋποθέσεις καταλληλότητας υποψήφιου συνεργάτη,
  • τους όρους συνεργασίας,
  • τις προοπτικές ανάπτυξης εισοδήματος,
  • τα αντικείμενα εργασίας και
  • την εκπαίδευση που παρέχεται στους νέους συνεργάτες μας

μπορείτε να βρείτε εδώ, για να εκτιμήσετε αφενός αν σας ενδιαφέρει και, αφετέρου, αν καλύπτετε τις προϋποθέσεις για μία συνεργασία με την εταιρεία μας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εξετάσετε μία διαφορετική μορφή συνεργασίας μελετώντας την ενότητα Θέσεις Εργασίας στις Πωλήσεις ή την ευρύτερη ενότητα Θέσεις Εργασίας, καθώς όλες οι θέσεις εργασίας στην εταιρεία σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα και με τις πωλήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κυρία Ηλιάνα Ζαμπλάρα.

Μοιράσου το στα social media